В Олександрівському районі продовжується вивезення гілля

07.07.2021 13:25

У всіх районах міста тривають роботи з наведення чистоти та порядку. Сьогодні, 7 липня, підрядники зокрема попрацювали за адресою вул. Гоголя, 66, що в Олександрівському районі – вивезли купу обрізаного гілля.

Працівники підрядної організації також попрацювали на вулицях Олександрівській та Благовіщенській. Під час прибирання задіяли спецтехніку: навантажувач та самоскид, які після проведення всіх необхідних робіт вивезли зібраний матеріал на полігон ТПВ для утилізації.

- Основний договір з вивезення гілля по району вже виконаний. Від початку року вивезено понад 400 т гілля. На тендерах вдалося зекономити близько 300 тис. грн, ще на 207 тис. грн ми провели тендер і підписали додатковий договір на вивезення обрізаного гілля. Підрядник зараз саме й виконує цей обсяг робіт, - зазначив голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Вивезення обрізаного гілля у районі триватиме й надалі. Паралельно в межах території продовжуються роботи з упорядкування, а також покращення благоустрою й санітарного стану, зокрема - прибирання стихійних звалищ.