У Вознесенівському районі Запоріжжя ремонтують автомобільні дороги

09.07.2021 15:50

Днями у Вознесенівському районі міста розпочали середній ремонт асфальтового покриття по вулиці Нижньодніпровській, 6. Це один із запланованих об'єктів на цей рік для ремонту. Роботи виконують силами КП «ЕЛУАШ».

Автомобільна дорога по вулиці Нижньодніпровській, 6 - в самому центрі Вознесенівського району з досить жвавим рухом. Однак довгий час покриття було в незадовільному стані - на старому асфальті утворилися нерівності, тріщини і ями.

Для відновлення покриття тут виконують середній ремонт ділянок дороги загальною площею 985 квадратних метрів. Для робіт задіяно 9 одиниць техніки і 8 робітників з бригади КП «ЕЛУАШ». Роботи виконують в декілька етапів.

- Працюємо згідно з графіком. Так, спочатку ми з допомогою фрези зняли старий шар асфальтового полотна. Виявилося, що під шаром асфальту бруківка. Це з одного боку ускладнює процес демонтажу, а з іншого - є гарною основою для нового шару асфальту, щоб він прослужив довше. За сьогодні ми плануємо вкласти новий шар асфальту товщиною 5 см на всій підготовленій території, - розповів начальник Вознесенівської ділянки КП «ЕЛУАШ» Максим Кікош.

Далі комунальники планують виконати ямковий ремонт ще за двома адресами Вознесенівського району - по вулиці Нижньодніпровській, 12 і вулиці 12 Квітня.