У міських багатоповерхівках триває ремонт

15.07.2021 17:10

Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які перебувають на її балансі та в управлінні.

За цією адресою днями завершили ремонт насосу підкачування гарячої води. Це обладнання забезпечує нормальний тиск в трубах гарячого водопостачання на верхніх поверхах будинків. Гаряча вода подається до квартир.

Під час технічного огляду фахівці керуючої компанії «Місто для людей» виявили необхідність провести поточний ремонт насосу підкачування води в одному з будинків. На певний час гарячу воду довелось вимкнути, щоби запобігти серйозній поломці.

За словами представників пресслужби компанії, підкачуючий насос - вартісне обладнання, тому проблеми з ним краще вирішувати в рамках поточного ремонту для якнайдовшої його експлуатації. Несправності виявили і усунули, насос підключили. Гаряча вода подана мешканцям одразу після підключення обладнання. В будинку запланований також поточний ремонт насосу підкачування холодної води.

Поточний ремонт здійснюється за рахунок накопичених коштів на будинку за однойменною статтею.

Залишити заявку або звернутися до керуючої компанії «Місто для людей» можна за номером кол-центру 067 400 1008, також можна заповнити форму зворотного зв’язку на сайті mdl.com.ua.