У Запоріжжі будинки готують до опалювального сезону

16.07.2021 12:50

У місті триває підготовка житлового фонду до осінньо-зимового періоду. Так, КП «Запоріжремсервіс» проводить ремонтні роботи в будинках, які перебувають в їхньому управлінні. Наразі комунальники активно працюють у Вознесенівському районі – перевіряють готовність багатоповерхівок до нового опалювального сезону, за необхідності виконують поточні ремонти.

Сьогодні роботи ведуться в будинку №8 по бульвару Шевченка. Працівники виконують заміну запірної арматури центрального опалення. Це дозволить убезпечити систему теплопостачання будинку від аварійних ситуацій в опалювальний сезон.

- На цьому будинку з уповноваженою особою укладений індивідуальний договір по управлінню. При обстеженні майстром було виявлено, що існує необхідність заміни засувки. В рамках підготовки житлового фонду до нового опалювального сезону виконуємо необхідну роботу. Заміна буде завершена вже сьогодні, - розповіла провідний інженер виробничого підрозділу з управління житловими будинками №1 КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.

У минулі роки на цьому будинку вже виконувались часткові поточні ремонти – замінені ділянки трубопроводу холодного і гарячого водопостачання, каналізація, ділянка центрального опалення на горищі тощо.