У Вознесенівському районі металургів привітали з професійним святом

16.07.2021 16:00

Напередодні Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України керівництво районної адміністрації міської ради разом з депутатом міської ради Михайлом Прасолом зустрілися з ветеранами праці металургійних підприємств Запоріжжя, які живуть у Вознесенівському районі.

Віктор Павлович Каргін, Віктор Олексійович Корольов, Микола Миколайович Куцевалов - ветерани праці в галузі металургії - сьогодні приймали поздоровлення і слова вдячності за самовіддану працю та професійні досягнення. З нагоди свята ветерани металургійної галузі отримали подарункові набори.

Також голова районної адміністрації міської ради Віталій Лисенко мав сьогодні зустріч з генеральним директором ПрАТ «Укрграфіт» Сергієм Кутузовим. У своїх промові очільник райадміністрації зазначив, що Запоріжжя справедливо вважають металургійним серцем України. Підприємство «Укрграфіт» багато років є стратегічним виробником різновиду чорного золота, це титан державної економіки, це стабільні робочі місця з соціальними гарантіями для сотень запоріжців. Віталій Лисенко побажав директору та колективу підприємства не зупинятись на досягнутому, а щоденно покращувати та модернізувати виробництво.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України - Сергія Кутузова було нагороджено Почесною грамотою Вознесенівської районної адміністрації.