Про призначення тимчасових перевізників для обслуговування автобусних маршрутів №27, 29, 99

Рішення виконавчого комітету №353/2 від 28.09.2012. Дата оприлюднення 28.09.2012

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» зі змінами і доповненнями, враховуючи листи підприємств-перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Призначити для роботи на автобусних маршрутах загального користування:

1.1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Вега-Авто» на маршрут №29 «Річковий вокзал – Мокрянський кам’яний кар’єр» в режимі маршрутного таксі з кількістю транспортних засобів – 6 од. класу В,А.

1.2. Дочірнє підприємство «Супутник-Дніпро» приватного підприємства «Міжнародна туристична компанія «Супутник-Лайн» на маршрут №27 «Вокзал «Запоріжжя-1» - Профілакторій Абразивного комбінату» в звичайному режимі з кількістю транспортних засобів 1 од. класу 1 та режимі маршрутного таксі – 1 од. класу В,А.

1.3. Приватне підприємство «АВБ плюс» на маршрут №99 в звичайному режимі з кількістю транспортних засобів 5 од. класу 1 та режимі маршрутного таксі – 10 од. класу В,А.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради укласти з 01.10.2012 з підприємствами, визначеним п.1 даного рішення, на три місяці, договори надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування за формою, що додається (додаток).

3. Дозволити підприємствам-перевізникам, на час дії тимчасових договорів, на автобусних маршрутах загального користування:

3.1. Дочірньому підприємству «Супутник-Дніпро» приватного підприємства «Міжнародна туристична компанія «Супутник-Лайн» на маршруті №27 (режим маршрутного таксі) використовувати тариф в розмірі 2,5 грн. за одну поїздку.

3.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Вега-Авто» на маршруті №29 (режим маршрутного таксі) використовувати тариф в розмірі 2,5 грн. за одну поїздку.

3.3. Приватному підприємству «АВБ плюс» на маршруті №99 (режим маршрутного таксі) використовувати тариф в розмірі 2,5 грн. за одну поїздку.

3.4. На маршрутах №27, 29, 99 провести обстеження попиту населення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

 

 

Міський голова                                О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatok.doc