Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м.Запоріжжя та Порядку демонтажу, обліку, зберігання і реалізації спеціальних конструкцій, які призначені для розміщення зовнішньої реклами

Рішення виконавчого комітету №45 від 22.02.2013. Дата оприлюднення 22.02.2013
 

Керуючись Законом України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Законом України   «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів»,  Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, Правилами благоустрою території міста Запоріжжя, затвердженими рішенням міської ради від 22.06.2011 №41 та з метою приведення регулювання відносин, які виникають під час розміщення зовнішньої реклами в м.Запоріжжя, у відповідність з діючим законодавством України, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок розміщення зовнішньої реклами в м.Запоріжжі (додається).

2. Затвердити Порядок демонтажу, обліку, зберігання і реалізації спеціальних конструкцій, які призначені для розміщення зовнішньої реклами (додається).

3. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 31.05.2010 №250 «Про затвердження Порядку розміщення, експлуатації та демонтажу рекламних засобів в м.Запоріжжя» та від 25.08.2011 №384 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 31.05.2010 №250 «Про затвердження Порядку розміщення, експлуатації та демонтажу рекламних засобів в м.Запоріжжя» визнати такими, що втратили чинність.

4. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити висвітлення даного рішення в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова

О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Додатки.rar