Про виготовлення та розміщення привітальних інформаційних носіїв

Рішення виконавчого комітету №75 від 11.03.2013. Дата оприлюднення 11.03.2013

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до рішення Запорізької міської ради від 24.12.2012 №79 “Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя” та рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.08.2011 №363 "Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням", з метою привітання Голови Верховної Ради України Рибака В.В. під час робочої поїздки до м.Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству “Запорізьке міське інвестиційне агентство” за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, виготовити плакати з привітальною інформацією у кількості двадцять одиниць формату 3,0х6,0м та забезпечити їх розміщення на рекламних конструкціях у м.Запоріжжя. 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

 

Міський голова

О.Ч.Сін