Про передачу за договором позички об'єктів комунального майна по вул. Союзній, буд. 67-а територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Запорізькій області

Рішення виконавчого комітету №91/1 від 22.03.2013. Дата оприлюднення 22.03.2013

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши звернення територіального управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області, враховуючи згоду департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Запорізькій області за договором позички об'єкт права комунальної власності, а саме: будівлю (літ. А-2) площею 1075,00 кв.м, склад (літ.Б) площею 55,00 кв.м огорожу №1, замощення І-V, водовідвідний лоток №2 по вул. Союзній, буд. 67-а, який перебуває в оперативному управлінні департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, строком на 25 років для розміщення Заводського районного суду м. Запоріжжя.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради /Стецюк С.В./.

2.1. Здійснити заходи щодо проведення конкурсного відбору суб’єкта оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна зазначеного у п.1 цього рішення.

2.2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Запорізькій області укласти договір позички на комунальне майно, яке зазначене у пункті 1 цього рішення.

3. Територіальному управлінню Державної судової адміністрації України в Запорізькій області:

3.1. Укласти договір позички вказаного в п.1 рішення комунального майна з департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаментом освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради.

3.2. Укласти відповідні договори з постачальниками комунальних послуг, або з Балансоутримувачем об'єкту позички на компенсацію витрат за комунальні послуги.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Каптюха Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                               О.Ч.Сін