Про передачу за договором позички нежитлового приміщення в будівлі районної адміністрації Запорізької міської ради по Орджонікідзевському району по вул.Сєдова,5 комунальному підприємству «Муніципальна телевізійна мережа»

Рішення виконавчого комітету №91/2 від 22.03.2013. Дата оприлюднення 22.03.2013

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, на підставі звернення комунального підприємства «Муніципальна телевізійна мережа» та згоди районної адміністрації Запорізької міської ради по Орджонікідзевському району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за договором позички нежитлове приміщення №12 підвалу будівлі (літ.А-4) площею 102,40 кв.м по вул.Сєдова,5 комунальному підприємству «Муніципальна телевізійна мережа» строком на 20 (двадцять) років з метою розміщення редакції комунального підприємства.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районній адміністрації Запорізької міської ради по Орджонікідзевському району укласти договір позички на приміщення, зазначене у п.1 даного рішення з комунальним підприємством «Муніципальна телевізійна мережа».

3. Комунальному підприємству «Муніципальна телевізійна мережа»:

3.1. Укласти договір позички на приміщення, зазначене в п.1 цього рішення, з департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районною адміністрацією Запорізької міської ради по Орджонікідзевському району.

3.2. Укласти договори з підприємствами – постачальниками комунальних послуг або з балансоутримувачем об’єкту позички на відшкодування витрат за отримані комунальні послуги.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                  О.Ч.Сін