Про внесення змін до переліку підприємств, установ і організацій, яким дозволено вести квартирний облік

Рішення виконавчого комітету №92 від 22.03.2013. Дата оприлюднення 22.03.2013

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні” та п.9 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, розглянувши клопотання Запорізької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини від 12.01.2013 №44 та протокол профспілкового комітету Запорізької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини №3 від 06.02.2013 про надання дозволу на виключення з переліку підприємств, установ і організацій, яким дозволено вести квартирний облік в м.Запоріжжі, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до переліку підприємств, установ і організацій, яким дозволено вести квартирний облік в м.Запоріжжі.

2. Виключити з переліку підприємств, установ і організацій, яким дозволено вести квартирний облік в м.Запоріжжі, Запорізьку регіональну державну лабораторію ветеринарної медицини (раніше- Запорізька обласна державна лабораторія ветеринарної медицини).

3. Адміністрації Запорізької регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини забезпечити передачу облікових справ працівників, які потребують поліпшення житлових умов і перебувають на квартирному обліку за місцем роботи, до районних адміністрацій міської ради за місцем їх проживання.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

Міський голова                                                                         О.Ч.Сін