Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя рухомого майна від ТОВ «ЗМБТІ»

Рішення виконавчого комітету №146/3 від 26.04.2013. Дата оприлюднення 26.04.2013

Керуючись ст.ст.26,59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.319  Цивільного  кодексу України, ст.136 Господарського кодексу України, враховуючи листи товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації» та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріж-жя від товариства з обмеженою відповідальністю «Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації» майно згідно з додатком до рішення.

2. Закріпити майно, зазначене в додатку до рішення, за департаментом освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради на праві оперативного управління.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна та передачі його в оперативне управління департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                              О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatok.doc