Про закріплення на праві господарського відання мережі зовнішнього освітлення по вул.Жукова,3, пр.Ювілейному,45,43/5,43-а за комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло»

Рішення виконавчого комітету №146/4 від 26.04.2013. Дата оприлюднення 26.04.2013

Керуючись ст.59, ч.2 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, розглянувши звернення депутата Запорізької міської ради Гаврікова О.О., виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити об’єкти права комунальної власності - мережі зовнішнього освітлення по вул.Жукова,3, по пр.Ювілейному,45,43/5,43а на праві господарського відання за комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» згідно з додатком.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації міської ради пе-редати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти в господарське відання мережі зовнішнього освітлення згідно з додатком.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc