Про передачу майна комунальної власності, яке розташоване по вул.Чумаченка,13а та по вул.Радгоспній,63 в господарське відання суб’єктам права комунальної власності

Рішення виконавчого комітету №263/6 від 25.06.2013. Дата оприлюднення 25.06.2013

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення комунального підприємства “Водоканал” та міського комунального підприємства “ОСНОВАНІЄ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання міського комунального підприємства “ОСНОВАНІЄ” та передати в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал” майно комунальної власності, яке розташоване по вул.Чумаченка,13а згідно з додатком 1 до  рішення.

2. Вилучити з господарського відання комунального підприємства “Водоканал” та передати в господарське відання міському комунальному підприємству “ОСНОВАНІЄ” майно комунальної власності, яке розташоване по вул.Радгоспній,63 згідно з додатком 2 до рішення.

3. Доручити міському комунальному підприємству “ОСНОВАНІЄ” передати, а комунальному підприємству “Водоканал” прийняти в господарське відання майно комунальної власності по вул.Чумаченка,13а згідно з додатком 1 до рішення.

4. Доручити комунальному підприємству “Водоканал” передати, а міському комунальному підприємству “ОСНОВАНІЄ” прийняти в господарське відання майно комунальної власності, яке розташоване по вул.Радгоспній,63 згідно з додатком 2 до рішення.

5. Зобов’язати міське комунальне підприємство “ОСНОВАНІЄ” та комунальне підприємство “Водоканал” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію щодо виконання пункту 3,4 рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

 

Міський голова

О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatku.doc