Про звільнення від плати за соціальне обслуговування

Рішення виконавчого комітету №256 від 25.06.2013. Дата оприлюднення 25.06.2013

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пунктом 20 Переліку соціальних послуг, умов та порядку їх надання структурними підрозділами територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (зі змінами та доповненнями), з метою встановлення додаткових до встановлених законодавством гарантій щодо соціального захисту громадян, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Звільнити від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) відділенням соціальної допомоги вдома Шевченківського району Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Буриму Ірину Семенівну, яка проживає за адресою: вул.Грязнова, буд.88-а, кв.51, до виходу із складних життєвих обставин.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Каптюха Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                          О.Ч.Сін