Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки теплових мереж до житлового будинку №4 по вул.Парамонова від житлово-будівельного кооперативу №2 ЗТТУ, та подальше їх використання

Рішення виконавчого комітету №262/5 від 25.06.2013. Дата оприлюднення 25.06.2013

Згідно зі ст.ст.59, 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.2 Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", розглянувши звернення житлово-будівельного кооперативу №2 ЗТТУ, враховуючи згоду Концерну "Міські теплові мережі", виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від   житлово-будівельного  кооперативу  №2  ЗТТУ  ділянку  теплових   мереж  від ТК-7.22 до житлового будинку №4 по  вул.Парамонова  (ІІІ ввод)  довжиною 57,0 п.м та вартістю 18140,00 грн.

2. Закріпити на праві господарського відання за Концерном "Міські теплові мережі" ділянку теплових мереж, зазначену в п.1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради передати, а Концерну "Міські теплові мережі" прийняти в господарське відання ділянку теплових мереж до житлового будинку №4 по вул.Парамонова.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського  голови  з питань  діяльності   виконавчих  органів  ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін