Про повідомлення президента федерації баскетболу України Волкова О.В. щодо проведення відбіркового етапу Всеукраїнського Чемпіонату з баскетболу 3х3 на каскаді фонтанів «Райдуга» 07.07.2013

Рішення виконавчого комітету №254 від 25.06.2013. Дата оприлюднення 25.06.2013

Розглянувши повідомлення президента Федерації баскетболу України Волкова О.В. щодо проведення відбіркового етапу Всеукраїнського Чемпіонату з баскетболу 3х3 на каскаді фонтанів «Райдуга» 07.07.2013 з 10-00 до 20-00 години, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Взяти до відома зазначене повідомлення президента Федерації баскетболу України Волкова О.В. щодо проведення відбіркового етапу Всеукраїнського Чемпіонату з баскетболу 3х3 та визнати проведення зазначеного заходу на каскаді фонтанів «Райдуга» 07.07.2013 з 10-00 до 20-00 години масовим заходом міського значення.

2. Департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради забезпечити надання необхідної потужності електроструму, підключення обладнання та чергування електрика, функціонування біотуалетів на каскаді фонтанів «Райдуга», а також дотримання належного санітарного стану місця проведення зазначеного заходу.

3. Управлінню розвитку підприємництва та дозвільних послуг Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Орджонікідзевському району забезпечити роботу об’єктів роздрібної торгівлі на каскаді фонтанів «Райдуга», а також забезпечити контроль за правилами роздрібної торгівлі під час проведення зазначеного заходу.

4. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити висвітлення проведення заходу в засобах масової інформації.

5. Просити департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу.

6. Просити міське управління ГУ МВС України в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку під час проведення зазначеного заходу.

7. Просити головне управління ДСНС України у Запорізькій області Забезпечити вжити необхідні заходи пожежної безпеки під час проведення зазначеного заходу.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Каптюха Ю.В. та на організаторів зазначеного заходу.

 

 

Міський голова                                                                         О.Ч.Сін