Про виконання зобов’язань між Європейським банком реконструкції та розвитку і комунальним підприємством «Водоканал» м.Запоріжжя

Рішення виконавчого комітету №315 від 24.07.2013. Дата оприлюднення 24.07.2013

Згідно з законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про ратифікацію гарантійної угоди (Програма інвестицій та розвитку системи водопостачання та очищення води м.Запоріжжя) між Україною і Європейським банком реконструкції та розвитку», Кредитною Угодою (Програма інвестицій та розвитку системи водопостачання та очищення води м.Запоріжжя) між Європейським банком реконструкції та розвитку і комунальним підприємством  «Водоканал» м.Запоріжжя, Стандартними положеннями та умовами Європейського банку реконструкції та розвитку, та враховуючи, що місто Запоріжжя, відповідно до Угоди про проектні фонди та гарантії між Європейським банком реконструкції та розвитку і містом Запоріжжя, гарантує належне та пунктуальне виконання позичальником – КП «Водоканал» всіх зобов’язань за Кредитною угодою, враховуючи звернення КП «Водоканал» та Концерну «Міські теплові мережі» м.Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити концерну «Міські теплові мережі» здійснити авансування послуг з питного водопостачання та прийому стічних вод в систему каналізації комунального підприємства «Водоканал» у розмірі до 8 000,0 тис. грн. (вісім мільйонів грн. 00 коп.) за рахунок коштів, які заплановані Концерном  «Міські теплові мережі»  для сплати  за спожитий природний газ НАК «Нафтогаз України», у строк до 02.08.2013.

2. Комунальному підприємству «Водоканал» використати кошти, зазначені у п.1 даного рішення,  на виконання зобов’язань за Кредитною угодою між Європейським банком реконструкції та розвитку і комунальним підприємством  «Водоканал» м.Запоріжжя. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

 

Міський голова

О.Ч.Сін