Про визначення генеральних замовників для здійснення закупівель в інтересах замовників за рамковими угодами за кошти міського бюджету

Рішення виконавчого комітету №313 від 24.07.2013. Дата оприлюднення 24.07.2013

Керуючись ст.41 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», ст.13 Закону України «Про здійснення державних закупівель»,  п.12 Порядку визначення генеральних замовників та взаємодії замовників   з генеральним замовником за рамковими угодами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 №602, рішенням Запорізької міської ради від 28.11.2012 №30, з метою оптимізації процедури закупівель товарів та послуг за кошти бюджету міста, виконавчий комітет Запорізької міської  ради

ВИРІШИВ:

1. Визначити генеральними замовниками для здійснення закупівель в інтересах замовників за рамковими угодами за кошти бюджету міста на термін до 2016 року виконавчі органи Запорізької міської ради – головні розпорядники коштів по відношенню до підпорядкованих їм розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня, установ, закладів та комунальних підприємств, що належать до їх сфери управління.

2. Генеральним замовникам здійснити заходи для укладення в термін до 01.12.2013 рамкових угод за кошти бюджету міста в інтересах замовників.

3. Надати  право  генеральним  замовникам  самостійно  визначати  товари та послуги,  що  підлягають  закупівлі  за  рамковими  угодами,  в межах  переліку, затвердженого   Міністерством   економічного   розвитку   і   торгівлі   України.

4. Розпорядникам бюджетних коштів нижчого рівня, установам, закладам та комунальним підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, надати генеральним замовникам, до сфери управління якої вони відносяться, листи-звернення щодо здійснення закупівель в їх інтересах у визначені законодавством терміни.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради    Еделєва В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Каптюха Ю.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, директора департаменту фінансової та бюджетної політики Малиш В.І., керуючого справами виконкому ради Бойко З.М. та на голів районних адміністрацій міської ради.

 

 

 

Міський голова                                                                                                               О.Ч.Сін