Про організацію та проведення ХХ Міжнародних змагань «Кубок Хортиці» з триатлону, присвячених Дню Незалежності України

Рішення виконавчого комітету №288 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

           Розглянувши лист федерації триатлону України від 10.07.2013 № 86  щодо проведення міжнародних змагань з триатлону «Кубок Хортиці» присвячених  Дню Незалежності України, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

           1. Взяти до відома проведення    ХХ   Міжнародних  змагань   «Кубок Хортиці» з триатлону, присвячених Дню Незалежності України, на Набережній  магістралі міста і у Вознесенівському парку  17 та 18 серпня 2013 року.   

           2.  Просити   відділ  ДАІ  по  обслуговуванню  адміністративної території  м. Запоріжжя:

           2. 1. Перекрити 17 серпня  2013 року  з 9.00 до 15.00 год. та 18 серпня  2013 року  з 9.00 до 12.00 год. рух автомобільного транспорту по Набережній магістралі міста від вул. Немировича-Данченка  до  Вознесенівського ринку та по вул. Лермонтова від торговельного комплексу «Амстор»  до Набережної магістралі міста.

            2.2.  Забезпечити  безпеку  учасників  змагань та дорожнього  руху під час проведення заходу.

            3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради здійснити заходи щодо розміщення попереджувальних знаків для транзитного транспорту на в’їзді в місто та оприлюднити дану інформацію через засоби масової інформації.

           4.  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради   забезпечити проведення спортивної частини заходу.

           5. Просити департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення заходу.

           6. Управлінню з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради   забезпечити безпеку на воді під час проведення заходу.

           7. Комунальному підприємству «Титан» для проведення заходу на каскаді фонтанів «Райдуга» встановити 2 баки для сміття, 2 біотуалети, забезпечити підключення звукової апаратури.

           8. Просити Запорізьке міське управління ГУМВС України в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходу.

           9. Контроль  за  виконанням  даного  рішення   покласти   на   заступника міського голови з питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Каптюха Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                           О.Ч.Сін