Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя теплових мереж до житлового будинку №25-а по вул.Чумаченка від житлово-будівельних кооперативів "Медик-10" та "Комунальник-10"

Рішення виконавчого комітету №303/1 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Згідно зі ст.ст.59,60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.2 Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши   звернення  житлово-будівельних  кооперативів  "Медик-10" та "Комунальник-10", враховуючи згоду КОНЦЕРНУ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ", виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя теплові мережі до житлового будинку №25-а по вул.Чумаченка від житлово-будівельних кооперативів "Медик-10" та "Комунальник-10" згідно з додатком до цього рішення.

2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ" зазначені в додатку  до даного рішення теплові мережі.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації міської ради передати, а КОНЦЕРНУ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ" прийняти в господарське відання теплові мережі до житлового будинку 25-а по вул.Чумаченка.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін     

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc