Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки теплових мереж до житлового будинку №70 по вул.Товариській від житлово-будівельного кооперативу "Будівельник-30"

Рішення виконавчого комітету №303/3 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

            Керуючись ст.ст.59,60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.2 Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення житлово-будівельного кооперативу "Будівельник-30", враховуючи згоду КОНЦЕРНУ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ", виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

            1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ЖБК "Будівельник-30" ділянку теплових мереж від УТ-18 до зрізу житлового будинку №70 по вул.Товариській довжиною 40 п.м, вартістю 68980,00 грн.

            2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ" ділянку теплових мереж, що зазначена в п.1 цього рішення.

            3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької  міської ради передати, а КОНЦЕРНУ "МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ" прийняти в господарське відання ділянку теплових мереж до житлового будинку №70 по вул.Товариській.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін