Про закріплення на праві господарського відання за спеціалізованим комунальним підприємством «Запорізька ритуальна служба» пам’ятки історико-культурного призначення «Військове кладовище» (реєстраційний номер 29, охоронний номер 1093), яка розташована на території Капустяного громадського кладовища

Рішення виконавчого комітету №304/7 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону культурної спадщини», ст.136 Господарського кодексу України, враховуючи звернення департаменту житлово-комунального господарства Запорізької міської ради та управління культури і мистецтв Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві господарського відання за спеціалізованим комунальним підприємством «Запорізька ритуальна служба» пам’ятку історико-культурного призначення «Військове кладовище» (реєстраційний номер 29, охоронний номер 1093), яка розташована на території Капустяного громадського кладовища.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради передати, а спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба» прийняти зазначене в п.1 рішення майно (вартістю 3402461,00 грн. станом на 18.06.2010 згідно з незалежною оцінкою).

3. Доручити управлінню культури і мистецтв Запорізької міської ради та спеціалізованому комунальному підприємству «Запорізька ритуальна служба» укласти охоронний договір на пам’ятку історико-культурного призначення «Військове кладовище» (реєстраційний номер 29, охоронний номер 1093).

4. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  першого заступника   міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О. та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та Каптюха Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін