Про передачу в користування за договором позички нежитлових приміщень по бул.Шевченка,25 комунальному закладу «Міський Центр здоров’я»

Рішення виконавчого комітету №305/1 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №82 «Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя», на підставі звернення комунального закладу «Міський Центр здоров’я», згоди управління з питань охорони здоров’я Запорізької міської ради та комунальної установи «Центральна лікарня Орджонікідзевського району», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати в користування за договором позички нежитлові приміщення п’ятого поверху № 280 площею 19,90 кв.м, №286 площею 57,00 кв.м поліклінічного відділення по бул.Шевченка,25 (літ. А2-5), які перебувають на балансі комунальної установи «Центральна лікарня Орджонікідзевського району», комунальному закладу «Міський Центр здоров’я» строком на 2 роки 11 місяців для розміщення комунального закладу «Міський Центр здоров’я».

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальній установі «Центральна лікарня Орджонікідзевського району» укласти договір позички на приміщення, зазначені в пункті 1 цього рішення, з комунальним закладом «Міський Центр здоров’я».

3. Комунальному закладу «Міський Центр здоров’я» укласти договори на відшкодування витрат за отримані комунальні послуги з підприємствами-постачальниками комунальних послуг або з балансоутримувачем об’єкту позички.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін