Про передачу за договором позички нежитлового приміщення в будівлі районної адміністрації Запорізької міської ради по Жовтневому району Запорізькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України

Рішення виконавчого комітету №305/3 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, на підставі звернення Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, згоди районої адміністрацій Запорізької міської ради по Жовтневому району виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за договором позички Запорізькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України нежитлове приміщення №21 першого поверху будівлі (літ.А-4, А-2) по вул.Дзержинського,26 площею 18,80 кв.м для забезпечення функціонування Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України на 10 років.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, районній адміністрації Запорізької міської ради по Жовтневому, району укласти договір позички на майно, зазначене у п. 1 даного рішення з Запорізькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.

3. Запорізькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України:

3.1. Укласти договір позички на комунальне майно, зазначене у п. 1 даного рішення, з департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради та районною адміністрацією Запорізької міської ради по Жовтневому району.

3.2. Укласти договори з підприємствами – постачальниками комунальних послуг або з балансоутримувачем об’єкту позички на відшкодування витрат за отримані комунальні послуги.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

 

 

Міський голова                                                                             О.Ч.Сін