Про введення в дію рішень постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможців конкурсів на автобусних маршрутах (об’єкт конкурсу) загального користування та внесення змін до схеми руху маршрутів №№31, 54

Рішення виконавчого комітету №291 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про ціни і ціноутворення», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» із змінами і доповненнями, враховуючи протокол  №3 від 26.06.2013 засідання постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі, звернення ТОВ «Феникс-Авто», протокол наради з питань організації безпеки дорожнього руху на перехресті Прибережної магістралі та вул. Запорізької в районі гіпермаркетів «Ашан», «Епіцентр» та «Сіті-Молл» від 28.05.2013, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах (об’єкти конкурсів) загального користування (додається).

2. Дозволити підприємствам - перевізникам, тимчасово, до 01.11.2013, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування:

2.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Феникс-Авто» на маршруті №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Торговельний центр «Метро» в режимі маршрутного таксі у розмірі 2,00 грн.

2.2. Товариству з обмеженою відповідальністю «СТАРАВТО» на маршрутах:

2.2.1. На маршруті №49 «вул. Товариська – вул. Гудименка – вул. Товариська» в експресному режимі у розмірі 2,00 грн.

2.2.2. На маршруті №49а «Диспетчерська – Бородінський ринок - Диспетчерська» в режимі маршрутного таксі у розмірі 2,50 грн.

2.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Таксомоторна компанія» на маршрутах:

2.3.1. На маршруті №54 «вул. Історична - ТЦ «Епіцентр, Ашан» в режимі маршрутного таксі у розмірі 2,50 грн.;

2.3.2. На маршруті №99 «4-й Південний мкрн. - Набережна» в режимі маршрутного таксі у розмірі 2,50 грн.

3. Внести зміни до автобусних маршрутів загального користування:

3.1. №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Торговельний центр «Метро» та викласти в наступній редакції: №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе» в прямому напрямку: Набережна магістраль (зупинка: ТЦ «Епіцентр, Ашан») – вул. Українська - вул. Героїв Сталінграду (зупинки: Школа №1, Гастроном) – вул. Грязнова (зупинка: Школа №2) - пр. Леніна (зупинки: Редакція газети «Запорозька Січ», пл. Радянська, Театр ім. Магара,   вул. Анголенка, Автовокзал, ЗАЗ, Вокзал «Запоріжжя-1») – вул. Луначарського –  вул. Новокузнецька (зупинка: На вимогу) – вул. Автозаводська (зупинки: На вимогу, На вимогу) – вул. Радгоспна (зупинки: вул. Барикадна, вул. Культурна, На вимогу, вул. Радгоспна) – вул. Космічна (зупинки: Кінотеатр «Космос», Клініка ВІЗУС, Сімферопольське шосе) та у зворотному напрямку: вул. Космічна (зупинки: Сімферопольське шосе, вул. Східна, Клініка ВІЗУС) – вул. Радгоспна (зупинки: Кінотеатр «Космос», вул. Радгоспна, вул. Культурна) – вул. Автозаводська (зупинка: На вимогу) – вул. Новокузнецька – вул. Луначарського - пр. Леніна (зупинки: Вокзал «Запоріжжя-1», ЗАЗ, Автовокзал, вул. Анголенка, Театр ім. Магара, пл. Радянська) – вул. Грязнова (зупинка: вул. Грязнова) – вул. Героїв Сталінграду (зупинка: Школа №2) – вул. Запорізька – Набережна магістраль (зупинка: ТЦ «Епіцентр, Ашан»).

3.2. №54 «вул. Історична - ТЦ «Епіцентр, Ашан», в частині його проходження від вул. Героїв Сталінграду до зупинки ТЦ «Епіцентр, Ашан» по вул. Запорізькій та викласти в наступній редакції: в прямому напрямку маршрут проходить від вул. Героїв Сталінграду (зупинка: «Торговельний коледж») – вул. Українська – Набережна магістраль – вул. Запорізька (зупинка: ТЦ «Епіцентр, Ашан»), в зворотному напрямку: вул. Запорізька (зупинка: ТЦ «Епіцентр, Ашан») – Набережна магістраль – вул. Грязнова – вул. Героїв Сталінграду (зупинки: Школа №2, Гастроном, Торговельний коледж) та далі за маршрутом.

4. Надати право товариству з обмеженою відповідальністю «Феникс-Авто», у термін до трьох місяців:

4.1. Розробити паспорт автобусного маршруту загального користування №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе».

4.2. Надавати послуги по перевезенню пасажирів на маршруті №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе».

4.3. Провести обстеження попиту населення на автобусному маршруті загального користування №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе».

4.4. Підготувати матеріали для встановлення тарифу на автобусному маршруті загального користування №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Сімферопольське шосе» згідно з Порядком, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.11.2010 №556.

5. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради:

5.1. Розірвати договори з підприємствами-перевізниками, за взаємною згодою сторін, з 31.07.2013 з:

5.1.1. Товариством з обмеженою відповідальністю «СТАРАВТО» договір від 22.06.2012 №7 надання послуг з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №49а та №31.

5.1.2. Товариством з обмеженою відповідальністю «Хортиця - 2001» договір від 30.12.2010 №22 надання послуг з перевезень пасажирів на автобусному маршруті №49.

5.1.3. Товариством з обмеженою відповідальністю «Таксомоторна компанія» договори надання послуг з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (тимчасовий) від 24.05.2013 №4 по маршруту №54 та від 24.05.2013 №5 - №99.

5.2. Укласти з перевізниками - переможцями конкурсів договори надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 01.08.2013.

5.3. Розділ 2 договорів з автоперевізниками на автобусні маршрути, визначені п. 2 даного рішення, доповнити п. 2.2.22 в наступній редакції: «2.2.22. В строк до 01.11.2013 (експресний та режим маршрутного таксі) пройти процедуру встановлення тарифу, обумовлену Порядком подання та розгляду розрахунків економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) побутових, комунальних (крім тарифів на теплову енергію, централізоване водопостачання та водовідведення, які встановлюються Національною комісією регулювання ринку комунальних послуг України), транспортних та інших послуг для встановлення тарифів на ці послуги в межах, визначених законом».

5.4. Розділ 9 договорів з автоперевізниками на автобусні маршрути, визначені п.2 даного рішення, доповнити п. 9.1.8 в наступній редакції: «9.1.8. За невиконання п.2.2.22 цього Договору».

5.5. Укласти додаткову угоду до договору про його тимчасове (на час проведення пасажирообстеження) припинення обслуговування маршруту №31 «ТЦ «Епіцентр, Ашан» - Торговельний центр «Метро» та проведення заходів, визначених п. 4 даного рішення.

5.6. Укласти додаткову угоду до договору з товариством з обмеженою відповідальністю «Таксомоторна компанія» щодо обслуговування автобусного маршруту №54 у відповідності до п. 3.2 даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. і начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

           

 

Міський голова                                                                               О.Ч.Сін