Про затвердження складу постійно діючої комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості у м. Запоріжжя, а також положення про неї

Рішення виконавчого комітету №298 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах України» (із змінами), виконавчий комітет Запорізької міської ради ВИРІШИВ:

1. Створити постійно діючу комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості у м. Запоріжжя (далі – Комісія) та затвердити її склад (додається).

2. Затвердити Положення про Комісію (додається).

3. Доручити управлінню з питань екологічної безпеки міської ради:

3.1. Затверджувати акти комісійного обстеження зелених насаджень.

3.2. Оформляти ордери на знесення зелених насаджень на підставі наказу начальника управління з питань екологічної безпеки міської ради.

4. Вважати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.06.2012 № 207 «Про затвердження складу постійно діючої комісії по обстеженню зелених насаджень та положення про неї», від 22.06.2012 № 208 «Про затвердження складу постійно діючої комісії по встановленню відновної вартості зелених насаджень, які видаляються».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc