Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 08.07.2008 №289 «Про створення комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та затвердження його складу»

Рішення виконавчого комітету №309/1 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», для забезпечення реалізації положень Конвенції ООН про права інвалідів та в зв’язку з кадровими змінами, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 08.07.2008 №289 «Про створення комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та затвердження його складу», а саме: склад комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури викласти у новій редакції (додається).

2. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.05.2011 №248 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 08.07.2008 №289 «Про створення комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та затвердження його складу» вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatok.doc