Про оформлення раніше виконаного перепланування квартири №175 в житловому будинку №6 по вул.Запорізькій

Рішення виконавчого комітету №310/13 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Розглянувши  звернення та надані документи гр.Дерибаса Г.В., гр.Дерибас С.М., гр.Дерибаса О.Г. та гр.Дерибаса А.Г. про перепланування квартири №175 в житловому будинку №6 по вул.Запорізькій, враховуючи висновок департаменту архітектури та містобудування міської ради від 13.03.2013 № Д-0528, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Оформити раніше виконане перепланування квартири №175 в житловому  будинку  №6  по вул.Запорізькій  (загальна  площа  квартири  69,46 кв.м, житлова площа квартири 41,8 кв.м, згідно з технічним паспортом від 11.07.2012 реєстровий №231/36199), якою володіють гр.Дерибас Геннадій Віталійович, гр.Дерибас Світлана Миколаївна, гр.Дерибас Олексій Геннадійович та гр.Дерибас Антон Геннадійович.

Перепланування в квартирі виконано шляхом:

- влаштування сумісного санвузла (2) площею 3,7 кв.м за рахунок об’єднання вбиральні і ванної кімнати з демонтажем сантехнічної ніши передбаченої типовим проектом будинку, конструкція якої не належить до несучої.

2. Гр.Дерибасу Г.В., гр.Дерибас С.М., гр.Дерибасу О.Г., гр.Дерибасу А.Г. оформити перепланування квартири за рахунок власних коштів.

3. Гр.Дерибасу Г.В., гр.Дерибас С.М., гр.Дерибасу О.Г., гр.Дерибасу А.Г. та міському комунальному підприємству «Основаніє» спільно з відповідними організаціями, які мають право проводити внесення змін до інвентарної справи, внести зміни в інвентарну справу про зміну житлової, корисної та загальної площі будинку та квартири, а також в частині: «демонтаж вентиляційного коробу» замінити на «демонтаж сантехнічної ніши» в порядку, визначеному чинним законодавством.

4. Відповідальність за виконане перепланування покласти на замовника.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

 

Міський голова                                                                                                                   О.Ч.Сін