Про оформлення раніше виконаного перепланування квартири №97 в житловому будинку №95 по вул.Космічній

Рішення виконавчого комітету №310/27 від 23.07.2013. Дата оприлюднення 23.07.2013

Розглянувши звернення та надані документи гр.Кірєєвої В.І. про перепланування квартири №97 в житловому будинку №95 по вул.Космічній, враховуючи висновок департаменту архітектури та містобудування міської ради від 04.03.2013 №К-0102, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Оформити раніше виконане перепланування квартири №97 в житловому  будинку  №95  по  вул.Космічній  (загальна  площа  квартири 70,16 кв.м, житлова площа квартири 46,2 кв.м, згідно з технічним паспортом від 30.11.2012 реєстровий №254/37180), якою володіє гр.Кірєєва Валентина Іванівна.

Перепланування в квартирі виконано шляхом:

- влаштування сумісного санвузла (6) площею 4,8 кв.м за рахунок об’єднання ванної і вбиральні з демонтажем сантехнічної ніші, передбаченої типовим проектом будинку конструкція якої не належить до несучої та приєднанням частини площі коридору,.

- збільшення площі житлової кімнати (2) до 18,9 кв.м за рахунок приєднання площі утепленої лоджії шляхом демонтажу підвіконної частини стіни;

- збільшення площі кухні (5) до 9,4 кв.м за рахунок приєднання площі демонтованої комори та частини площі коридору (1) площу якого зменшено до 8,8 кв.м .

2. Гр.Кірєєвій В.І. оформити перепланування квартири за рахунок власних коштів.

3. Гр.Кірєєвій В.І. та міському комунальному підприємству «Основаніє» спільно з відповідними організаціями, які мають право проводити внесення змін до інвентарної справи, внести зміни в інвентарну справу про зміну житлової, корисної та загальної площі будинку та квартири, а також в частині: «знесення вентиляційного коробу» замінити на «демонтаж сантехнічної ніші» в порядку, визначеному чинним законодавством.

4. Відповідальність за виконане перепланування покласти на замовника.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

 

 

Міський голова                                                                                                                   О.Ч.Сін