Про передачу приміщень та обладнання котелень в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

Рішення виконавчого комітету №326 від 12.08.2013. Дата оприлюднення 12.08.2013

 

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного  управління  департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради та передати  в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” приміщення та обладнання котелень згідно з додатком  до рішення.

2. Доручити департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради передати, а КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” прийняти приміщення та обладнання котелень згідно з додатком до рішення.

3. Зобов’язати  КОНЦЕРН “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію щодо виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль   за   виконанням  даного  рішення   покласти  на першого заступника  міського  голови  з  питань  діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності            

виконавчих органів ради                                                               Д.О.Свіркін

 

 

 

Прикріплені файли:

Dod12082013326.xls