Про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива у скляній тарі під час проведення футбольних матчів

Рішення виконавчого комітету №372 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись Законом України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», постановою Кабінету Міністрів України від 25.04.2012   № 341 «Про затвердження Порядку забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів», рішенням міської ради від 25.07.2012 № 30 «Про заборону або обмеження продажу пива (крім пива у пластиковій тарі), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових під час проведення масових заходів», приймаючи до уваги подання МУ ГУМВС України в Запорізькій області про необхідність заборони або обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива на території, прилеглій до стадіону «Славутич-Арена» виконавчий комітет Запорізької  міської ради      

ВИРІШИВ:

Заборонити продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива у скляній тарі в об’єктах торгівлі, розміщених на територіях вулиць, визначених у додатку до цього рішення, за 4 години до початку, впродовж часу проведення та на протязі 2-х годин після закінчення масових заходів – футбольних матчів на стадіоні «Славутич-Арена» в м. Запоріжжя.

2. Суб’єктам господарювання, що здійснюють свою діяльність на території, визначеній додатком до цього рішення:  

2.1. Не здійснювати реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива у скляній тарі за 4 години до початку, впродовж часу проведення масових заходів та на протязі 2-х годин після їх закінчення.

2.2. Встановити контроль за календарем футбольних матчів, які проводяться на стадіоні «Славутич-Арена» для забезпечення виконання вимог даного рішення.

3. Районній адміністрації міської ради по Ленінському району ознайомити  з рішенням суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території, зазначеній в додатку цього рішення.

4. Рекомендувати ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області на час проведення футбольних матчів:

4.1. В установленому законом порядку вжити додаткових заходів по недопущенню розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв на вулицях, у скверах, парках, прилеглих до стадіону «Славутич-Арена».

4.2.  Згідно з законодавством вжити заходів  по забезпеченню контролю за недопущенням  продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, пива у скляній тарі суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території, визначеній у додатку до цього рішення.

5. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення в газеті  «Запорозька Січ» та на офіційному порталі Запорізької міської влади.

6. Рішення набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Запорозька Січ».

7. Контроль за виконанням рішення покласти на голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Ленінському району Кузьміна О.С.

 

 

Міський голова

О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Dodatok.doc