Про переведення квартири №4 по вул.Космічній,81 до нежитлового фонду

Рішення виконавчого комітету №378/2 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.319,320 Цивільного кодексу України, ст.ст.7,8,15 Житлового кодексу України та рішенням виконавчого комітету міської ради від 25 вересня 1997 року №501 «Про затвердження Тимчасового положення про порядок переведення житлових приміщень /квартир, будинків/, які належать на праві власності юридичним чи фізичним особам, в нежитлові», розглянувши звернення та надані документи ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Н.С.В.» про переведення квартири №4 по вул.Космічній,81 до нежитлового фонду, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Перевести квартиру №4 по вул.Космічній,81 до нежитлового фонду для подальшого використання під магазин непродовольчих товарів.

2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Н.С.В.»:

замовити в департаменті архітектури та містобудування міської ради вихідні дані на проектування;

замовнику здійснювати роботи по реконструкції приміщення згідно з узгодженою проектною документацією та  після реєстрації інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Запорізькій області декларації на виконання будівельних робіт;

укласти договір на спільне обслуговування будинку з міським комунальним підприємством «Основаніє»;

укласти договори  з  підприємствами – постачальниками комунальних послуг;

після проведення реконструкції та реєстрації інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Запорізькій області декларації про готовність об’єкту до експлуатації звернутися до реєстраційної служби Запорізького міського управління юстиції /69063, м.Запоріжжя, вул.Дзержинського,5/ для проведення реєстрації права власності на нежитлове приміщення  №4 по вул.Космічній,81.    

3. Контроль   за   виконанням  даного  рішення  покласти  на  департамент архітектури та містобудування Запорізької міської ради та районну адміністрацію Запорізької міської ради по Комунарському району.

 

 

Міський голова                                                                           О.Ч.Сін