Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя об’єктів реконструкції водоводу за адресою: вул.Перемоги, 90

Рішення виконавчого комітету №378/6 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Згідно зі ст.ст.59,60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП", враховуючи згоду комунального підприємства "Водоканал", виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ТОВ "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП" об’єкти реконструкції водоводу загальною протяжністю 91 п.м, вартістю 1 181 680,14 грн. по вул.Перемоги,90.

2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством "Водоканал" об’єкти реконструкції водоводу, зазначені в п.1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради передати, а комунальному підприємству "Водоканал" прийняти в господарське відання об’єкти реконструкції водоводу за адресою: вул.Перемоги,90.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника   міського   голови  з  питань   діяльності  виконавчих  органів   ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін