Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від Благодійного фонду «Єврейська громада Запорізької області» мереж зовнішнього освітлення по вул.Героїв Сталінграду та вул.Фрунзе на ділянці від вул.Пролетарської до вул.Грязнова»

Рішення виконавчого комітету №378/8 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись ст.59, ч.2 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення  Благодійного фонду  «Єврейська громада Запорізької області» та враховуючи згоду департаменту житлово-комунального господарства та  комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від Благодійного фонду «Єврейська громада Запорізької області»  мережі зовнішнього освітлення  по  вул.Героїв Сталінграду та вул.Фрунзе на ділянці від вул.Пролетарської до вул.Грязнова згідно з додатком.

2. Закріпити зазначені в додатку до рішення мережі зовнішнього освітлення по вул.Героїв Сталінграду та вул.Фрунзе на ділянці від вул.Пролетарської до вул.Грязнова на праві господарського відання за комунальним підприємством електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло».

3. Департаменту комунальної власності та приватизації міської ради  здійснити заходи  щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя мереж зовнішнього освітлення згідно з додатком та передачі їх в господарське відання  комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника міського голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів  ради  Свіркіна Д.О. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc