Про передачу зовнішніх мереж каналізації в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”

Рішення виконавчого комітету №379/6 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради та передати в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал” зовнішні мережі каналізації згідно з додатком  до даного рішення.

2. Доручити департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради передати, а комунальному підприємству “Водоканал” прийняти мережі згідно з додатком до рішення.

3. Зобов’язати комунальне підприємство “Водоканал” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію щодо виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова

О.Ч.Сін

Прикріплені файли:

Doddatok.doc