Про передачу в користування за договором позички нежитлових приміщень будівлі аеропорту по вул.Блакитній,4 Державній фітосанітарній інспекції Запорізької області

Рішення виконавчого комітету №380/1 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, на підставі звернень комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Запоріжжя», Державної фітосанітарної інспекції Запорізької області, згоди управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за договором позички нежитлові приміщення №№1, 2 загальною площею 26,35 кв.м та частину коридору площею 8,18 кв.м першого поверху будівлі по вул.Блакитній,4 Державній фітосанітарній інспекції Запорізької області строком на 2 (два) роки 11 місяців з метою розміщення державних фітосанітарних інспекторів.

2. Комунальному підприємству «Міжнародний аеропорт Запоріжжя» укласти договір позички на приміщення, зазначені у п.1 даного рішення з Державною фітосанітарною інспекцією Запорізької області.

3. Державній фітосанітарній інспекції Запорізької області:

3.1. Укласти договір позички на приміщення, зазначені в п.1 цього рішення, з комунальним підприємством «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

3.2. Укласти договори з підприємствами – постачальниками комунальних послуг або з балансоутримувачем об’єкту позички на відшкодування витрат за отримані комунальні послуги.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                          О.Ч.Сін