Про передачу в користування за договором позички нежитлових приміщень по вул.Сталеварів,34 комунальному підприємству «Примула»

Рішення виконавчого комітету №380/3 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №82 «Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя», на підставі звернення комунального підприємства «Примула», згоди управління з питань охорони здоров’я Запорізької міської ради та комунальної установи «6-а міська клінічна лікарня», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати в користування за договором позички частину нежитлового приміщення №20 площею 13,44 кв.м та нежитлові приміщення №21 площею 10,80 кв.м, №85 площею 7,00 кв.м першого поверху будівлі (літ.А-3) по вул.Сталеварів,34, які перебувають на балансі комунальної установи «6-а міська клінічна лікарня», комунальному підприємству «Примула» строком на 2 роки 11 місяців для розміщення аптечного пункту.

2. Пропонувати департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальній установі «6-а міська клінічна лікарня» та комунальному підприємству «Примула» за згодою сторін припинити дію договору оренди від 16.08.2001 №829 укладеного на вищевказані нежитлові приміщення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, комунальній установі «6-а міська клінічна лікарня» укласти договір позички на приміщення, зазначені в пункті 1 цього рішення, з комунальним підприємством «Примула».

4. Комунальному підприємству «Примула» укласти договори на відшкодування витрат за отримані комунальні послуги з підприємствами-постачальниками комунальних послуг або з балансоутримувачем об’єкту позички.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                           О.Ч.Сін