Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 01.08.2011 №342 «Про затвердження Положення про порядок визначення витрат орендаря на поліпшення орендованого майна та умов їх компенсації»

Рішення виконавчого комітету №380/4 від 30.08.2013. Дата оприлюднення 30.08.2013
Втратив чинність

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 01.08.2011 №342 «Про затвердження Положення про порядок визначення витрат орендаря на поліпшення орендованого майна та умов їх компенсації», а саме: в пункті 2.2 Положення про порядок визначення витрат орендаря на поліпшення орендованого майна та умов їх компенсації виключити слова: «…юридичного відділу виконавчого комітету міської ради…».

2. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити оприлюднення рішення у засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                                                   О.Ч.Сін