Про заходи щодо підготовки закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років

Рішення виконавчого комітету №248 від 25.06.2013. Дата оприлюднення 25.06.2013

 

 

З метою забезпечення функціонування закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя та підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити План заходів щодо підготовки закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя до роботи в осінньо-зимовий період  2013-2014 років (додається).

2. Затвердити перелік закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя, які потребують першочергового проведення капітального ремонту за рахунок коштів, виділених на галузь охорони здоров’я у 2013 році (додається).

3. Управлінню з питань охорони здоров’я міської ради:

3.1. Забезпечити контроль за ходом підготовки та проведення капітальних ремонтів у закладах охорони здоров’я м. Запоріжжя.

3.2. Забезпечити  контроль за належним та своєчасним виконанням  вимог Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, Правил підготовки теплових господарств до опалювального  сезону.

3.3. Забезпечити контроль за проведенням, згідно з затвердженими графіками, планово-попереджувальних ремонтів, ремонтів енергетичного, теплотехнічного і технологічного устаткування в закладах охорони здоров’я м. Запоріжжя.

3.4. Забезпечити контроль за надійною роботою в зимових умовах газового господарства, систем водо- та теплопостачання.

3.5. Здійснювати заходи щодо погашення у повному обсязі заборгованості  з оплати  за використання підпорядкованими закладами охорони здоров’я м. Запоріжжя у поточному  році природного газу, електричної і теплової енергії, а також забезпечення щомісячної їх оплати.

3.6. Забезпечити контроль за організацією  укладення підпорядкованими закладами охорони здоров’я м. Запоріжжя договорів з підприємствами теплоенергетики та газопостачання на споживання енергоносіїв на 2014 рік. 

3.7.  Забезпечити контроль за організацією заходів щодо  промивки мереж теплопостачання в будівлях і спорудах закладів охорони здоров’я м. Запоріжжя  при підготовці до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

3.8. Проводити постійну роз’яснювальну роботу, спрямовану на економію споживання паливно-енергетичних ресурсів під час опалювального сезону 2013-2014 років.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського  голови  з  питань діяльності  виконавчих органів  ради Каптюха Ю.В.

 

 

Міський голова                                                                                      О.Ч.Сін

 

 

 

Прикріплені файли:

Dodatok.doc