Про фінансування

Рішення виконавчого комітету №1 від 11.01.2014. Дата оприлюднення 11.01.2014

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення Запорізької міської ради від 24.12.2012 №79 «Про  затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя» та рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.08.2011 №363 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», з метою благоустрою та розвитку інфраструктури міста Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Покласти функції замовника проведення ремонтних робіт дорожнього покриття на перехресті вул.Чумаченка та вул.Олімпійської комунальним підприємством «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» та транспортування, монтажу і підключення до електроживлення декоративних будиночків в Ландшафтному парку «Вознесенівський» комунальним підприємством «Титан» на департамент житлово-комунального господарства міської ради.

2. Комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, в рамках підтримки та розвитку інфраструктури міста, профінансувати шляхом перерахування коштів:

2.1. Комунальному підприємству «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» у сумі 214 066,00 (двісті чотирнадцять тисяч шістдесят шість грн. 00 коп.) на проведення ремонтних робіт дорожнього покриття на перехресті вул.Чумаченка та вул.Олімпійської.

2.2. Комунальному підприємству «Титан» у сумі 8 700,00 (вісім тисяч сімсот грн. 00 коп.) на транспортування,  монтаж та підключення до електроживлення декоративних будиночків в Ландшафтному парку «Вознесенівський».

3. Департаменту житлово-комунального господарства міської ради та  комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» укласти трьохсторонні договори на фінансування та проведення ремонтних робіт дорожнього покриття на перехресті вул.Чумаченка та вул.Олімпійської і транспортування,  монтажу та підключення до електроживлення декоративних будиночків в Ландшафтному парку «Вознесенівський» з комунальним підприємством «Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» та комунальним підприємством «Титан» відповідно.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Свіркіна Д.О.

 

 

 

Міський голова                                                                                          О.Ч.Сін