Про введення в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №21,33 та внесення змін до схеми руху маршруту №33

Рішення виконавчого комітету №247 від 25.07.2014. Дата оприлюднення 25.07.2014

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, “Про ціни і ціноутворення”, постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” із змінами і доповненнями, враховуючи протокол  №3 від 02.07.2014 засідання постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі, звернення підприємств - перевізників, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію рішення постійно діючого конкурсного комітету з питань автомобільного транспорту в місті Запоріжжі щодо визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування (додається).

2. Дозволити товариству з обмеженою відповідальністю “Феникс-Авто”, тимчасово, до 01.12.2014, використовувати тариф на послуги з перевезення одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування №21 в режимі маршрутного таксі у розмірі 2,75 грн.

3. Подовжити автобусний маршрут загального користування №33 “вул. Чапаєва - вокзал “Запоріжжя-1” до зупинки “Торговельний центр “Метро” та викласти в наступній редакції: №33 “вул. Чапаєва – Торговельний центр “Метро” в прямому напрямку: вул. Чапаєва (зупинки: вул. Чапаєва, вул. Плавнева) – вул. Радгоспна (зупинки:  вул. Барикадна, вул. Культурна) – вул. Парамонова (зупинки: На вимогу, Інститут ім. гетьмана П.Сагайдачного) – вул. Радгоспна (зупинка: вул. Культурна) – вул. Чапаєва (зупинки: Школа №16, Магазин №5) – вул. Луначарського – пр. Леніна (зупинка: Вокзал “Запоріжжя–1”, ЗАЗ) – вул. Комсомольська (зупинка: Автовокзал) – вул. Космічна (зупинки: Південний ринок, вул. Оранжерейна, Кінотеатр “Космос”, Клініка ВІЗУС) – вул. Автопаркова – вул. Жасмінна (зупинка: АТП № 12327) – вул. Рязанська – вул. Юності (зупинки: вул. Рязанська, Школа №88, Магазин №49, вул. Юності) – траса Харків-Сімферополь (зупинка: Торговельний центр “Метро”) та в зворотному напрямку: траса Харків-Сімферополь (зупинка: Торговельний центр “Метро”) – вул. Юності (зупинки: вул. Юності, Магазин №49, Школа №88, вул. Рязанська) – вул. Рязанська – вул. Жасмінна (зупинка: АТП №12327) – вул. Автопаркова – вул. Космічна (зупинки: Клініка ВІЗУС, Кінотеатр “Космос”, вул. Оранжерейна, Південний ринок) – вул. Комсомольська – пр. Леніна (зупинки: Автовокзал, ЗАЗ, Вокзал “Запоріжжя-1”) – вул. Луначарського – вул. Чапаєва (зупинки: Магазин №5, Школа №16) – вул. Автозаводська – вул. Чапаєва (зупинки: вул. Плавнева, вул. Чапаєва).

4. Надати право фізичній особі-підприємцю Лабінському О.В., у термін до трьох місяців:

4.1. Розробити паспорт автобусного маршруту загального користування №33 “вул. Чапаєва - “Торговельний центр “Метро”.

4.2. Надавати послуги по перевезенню пасажирів на маршруті №33 “вул. Чапаєва - Торговельний центр “Метро”.

4.3. Провести обстеження попиту населення на автобусному маршруті загального користування №33 “вул. Чапаєва - Торговельний центр “Метро”.

4.4. Підготувати матеріали для встановлення тарифу на автобусному маршруті загального користування №33 “вул. Чапаєва - Торговельний центр “Метро” згідно з Порядком, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.11.2010 №556.

5. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради:

5.1. Розірвати договір з дочірнім підприємством “Транс-Експрес-3” товариства з обмеженою відповідальністю “Транс-Експрес”, за взаємною згодою сторін, з 31.07.2014.

5.2. Укласти з перевізниками - переможцями конкурсів договори надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 01.08.2014.

5.3. Розділ 2 договору з автоперевізником, визначеним п. 2 даного рішення, доповнити п. 2.2.22 в наступній редакції: “2.2.15. В строк до 01.12.2014 (режим маршрутного таксі) пройти процедуру встановлення тарифу, обумовлену Порядком подання та розгляду розрахунків економічно обґрунтованих витрат на виробництво (надання) побутових, комунальних (крім тарифів на теплову енергію, централізоване водопостачання та водовідведення, які встановлюються Національною комісією регулювання ринку комунальних послуг України), транспортних та інших послуг для встановлення тарифів на ці послуги в межах, визначених законодавством”.

5.4. Розділ 9 договорів з автоперевізником, визначеним п. 2 даного рішення, доповнити п. 9.1.9 в наступній редакції: “9.1.9. За невиконання п.2.2.15 цього Договору”.

5.5. Укласти додаткову угоду до договору про його тимчасове (на час проведення пасажирообстеження) припинення обслуговування маршруту №33 “вул. Чапаєва - вокзал “Запоріжжя-1” та проведення заходів, визначених п. 4 даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. і начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Дроздова Ю.В.

           

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                                           Д.О.Свіркін

Прикріплені файли:

Dodatok.doc