Про заборону використання феєрверків та піротехнічних виробів на території м. Запоріжжя

Рішення виконавчого комітету №277 від 08.08.2014. Дата оприлюднення 08.08.2014

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи  нестабільну політичну ситуації в Україні, на виконання протоколу від 08.08.2014 № 14 засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя та беручи до уваги громадську думку, виконавчий комітет Запорізької міської ради                                                                              

ВИРІШИВ:

1. Заборонити використання феєрверків та піротехнічних виробів на території м. Запоріжжя до моменту завершення антитерористичної операції.

2. Просити міське управління УМВС України в Запорізькій області вжити дієвих заходів щодо недопущення:

2.1. Використання на території м. Запоріжжя феєрверків та піротехнічних засобів, приділивши особливу увагу територіям, прилеглим до підприємств ресторанного господарства.

2.2. Реалізації піротехнічних виробів у дрібнороздрібній торговельній мережі, ринках та місцях незаконної торгівлі.

3. Керівникам підприємств ресторанного господарства не допускати проведення відвідувачами феєрверків, використання піротехнічних засобів на територіях, прилеглих до підпорядкованих підприємств.

4. Головам районних адміністрацій Запорізької міської ради довести дане рішення до керівників підприємств ресторанного господарства.

5. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.  та голів районних адміністрацій Запорізької міської ради.

 

Перший заступник міського

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                   Д.О. Свіркін