Про проектування та винос Елояном С.Г. газопроводу середнього та низького тиску з території літнього майданчику кафе по вул.Копьонкіна/вул.Іванова,49

Рішення виконавчого комітету №351 від 22.08.2011. Дата оприлюднення 22.08.2011

Розглянувши звернення Елояна С.Г., відповідно до узгоджених проектних матеріалів, викона.вчий комітет Запорізької міської ради ВИРІШИВ:

Дозволити Елояну С.Г. проектування та винос газопроводу середнього та низького тиску з території літнього майданчику кафе по вул.Копьонкіна/вул.Іванова,49.

Зобов’язати Елояна С.Г.:

Отримати вихідні дані на проектування виносу газопроводу середнього та низького тиску з території літнього майданчику кафе по вул.Копьонкіна/вул.Іванова,49.

Замовити в ліцензованій проектній організації проектно-кошторисну документацію на проектування та винос газопроводу середнього та низького тиску з території літнього майданчику кафе по вул.Копьонкіна/вул.Іванова,49 та узгодити її згідно чинного законодавства.

До початку будівельних робіт зареєструвати проект виносу газопроводу середнього та низького тиску в службі містобудівного кадастру департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

Початок виконання будівельних робіт оформити в інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Запорізькій області.

Будівництво виконувати у відповідності до затвердженої проектно- кошторисної документації. 

До введення об’єкта в експлуатацію здійснити виконавчу топографо- геодезичну зйомку побудованих об’єктів і мереж каналізації і зареєструвати її в службі містобудівного кадастру департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради згідно чинного законодавства.

Ввести об’єкт в експлуатацію згідно з чинним законодавством.

Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора департаменту архітектури та містобудування міської ради Трубіна В.П.

 

 

Міський голова                                                                                                                  О.Ч.Сін