Про організацію автобусного маршруту загального користування «вул. Б.Завади - Вокзал Запоріжжя-ІІ»

Рішення виконавчого комітету №67 від 24.02.2017. Дата оприлюднення 24.02.2017

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановами Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями та від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 07.05.2010 №278 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження паспорту маршруту» (зі змінами), враховуючи звернення Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради від 13.12.2016 №13/12-1, Запорізької галузевої організації роботодавців транспорту від 09.12.2016 №12, витяг з протоколу №47 від 18.01.2017 засідання постійної комісії з питань життєзабезпечення міста, звернень голів квартальних комітетів №23, №123, №128, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.Організувати автобусний маршрут загального користування  «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади» відповідно до напрямків, зазначених у додатку 1 до даного рішення, та присвоїти йому тимчасовий номер 24.

2. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

2.1. Створити комісію з обстеження доріг та дорожніх об’єктів на автобусному маршруті «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади» за напрямками руху згідно з додатком 1 до даного рішення.

До складу комісії з обстеження доріг та дорожніх об’єктів залучити представників районних адміністрацій Запорізької міської ради по Шевченківському, Комунарському та Олександрівському районах, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради, управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області (за згодою), управління патрульної поліції у місті Запоріжжі департаменту патрульної поліції (за згодою) та інших організацій (підприємств) за необхідністю і згодою.

2.2. Забезпечити розробку матеріалів для паспорта нового регулярного автобусного маршруту загального користування «Вокзал Запоріжжя ІІ –  вул. Б.Завади», відповідно до напрямків руху викладених у додатку 1 до даного рішення.

2.3. В разі необхідності, скорегувати схему маршруту «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади відповідно до рекомендацій комісії зазначеної п.2.1 даного рішення.

2.4. Залучити для проведення пасажирообстеження за автобусним маршрутом «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади» товариство з обмеженою відповідальністю «Запорізька автотранспортна компанія» шляхом укладання договору, терміном до трьох місяців, з моменту підписання, згідно з додатком 2 до даного рішення.

2.5. За результатами пасажирообстеження маршруту «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади» та висновків комісії, зазначеної у п. 2.1 даного рішення, підготовити пропозиції щодо відкриття зазначеного маршруту та винесення його на конкурс.

3. Доручити товариству з обмеженою відповідальністю «Запорізька автотранспортна компанія»:

3.1. Організувати проведення обстеження пасажиропотоків на автобусному маршруті загального користування «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади» за власний кошт. Для забезпечення комфортабельних умов перевезень пасажирів на даних маршрутах, при визначенні необхідної кількості транспортних засобів, передбачити пріоритетним наступний критерій: клас А,І, ІІ в звичайному режимі та А клас в режимі маршрутного таксі.

3.2. Надати до управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

3.2.1. Результати обстеження пасажиропотоку на автобусному маршруті загального користування «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади».

3.2.2. Проекти розкладів руху автобусів (для звичайного режиму та режиму маршрутного таксі), розроблених відповідно до результатів пасажирообстеження та вимог діючого законодавства.

3.2.3. Під час проведення заходів з вивчення попиту населення на перевезення за маршрутом «Вокзал Запоріжжя ІІ – вул. Б.Завади», використовувати 10 автобусів класу А,І,ІІ в звичайному режимі руху з тарифом 3,00 грн.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк

Прикріплені файли:

dodatok 1 do 67.rar

Прикріплені файли:

dodatok 2 do 67.rar