Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі

Рішення виконавчого комітету №69 від 24.02.2017. Дата оприлюднення 24.02.2017

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про міський електричний транспорт», враховуючи листи ЗКПМЕТ «Запоріжелектротранс» та з метою упорядкування маршрутної мережі трамвая і тролейбуса в місті Запоріжжі, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі (додаються).

2. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.08.2015 №352 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі» вважати таким, що втратило чинність.

3. Запорізькому комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс»внести зміни до паспортів трамвайних та тролейбусних маршрутів.

4. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради оприлюднити інформацію щодо змін у реєстрі трамвайних та тролейбусних маршрутів через засоби масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради  Власюка О.О.

 

Міський голова

В.В.Буряк

Прикріплені файли:

dodatok do 69.rar