Про затвердження переліку зупинок громадського транспорту на тролейбусних та трамвайних маршрутах в місті Запоріжжі

Рішення виконавчого комітету №70 від 24.02.2017. Дата оприлюднення 24.02.2017

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», враховуючи зміни в назвах промислових підприємств і організацій міста та пропозиції районних адміністрацій міської ради та з метою упорядкування назв зупинок авто- та електротранспорту виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік зупинок громадського транспорту на тролейбусних та трамвайних маршрутах по районах міста (додається).

2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 24.06.2016 №315 «Про затвердження переліку зупинок громадського транспорту на трамвайних та тролейбусних маршрутах в місті Запоріжжі» вважати таким, що втратило чинність.

3. Комунальному підприємству міського електричного транспорту „Запоріжелектротранс” організувати внесення змін до паспортів трамвайних та тролейбусних маршрутів.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Власюка О.О.

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Прикріплені файли:

dodatok do 70.rar