Про енергетичну ефективність будівель

Розпорядження міського голови №319р від 18.09.2017. Дата оприлюднення 19.09.2017

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про енергозбереження», «Про енергетичну ефективність будівель», з метою дотримання вимог ДБН В.2.6-31:2016 «Теплова ізоляція будівель» і створення умов для раціонального споживання енергетичних ресурсів у будівлях, які утримуються за рахунок коштів бюджету міста:

1. Керівникам виконавчих органів міської ради – головним розпорядникам бюджетних коштів:

1.1. Спільно з КП «Запорізьке енергетичне агентство» Запорізької міської ради визначити перелік будівель, на які необхідно розробити енергетичні паспорти та сертифікати.

1.2. Скласти та надати департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради бюджетні запити на 2018 рік на закупівлю послуг з розробки енергетичних паспортів і сертифікатів будівель з детальними розрахунками та ґрунтовними поясненнями до них.

2. Департаменту фінансової та бюджетної політики міської ради передбачити відповідні видатки у проекті рішення про бюджет міста на 2018 рік.

3. КП «Запорізьке енергетичне агентство» Запорізької міської ради надавати всебічну підтримку головним розпорядникам бюджетних коштів під час підготовки розрахунків та пояснень до бюджетних запитів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                              В.В. Буряк