Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж тепло-, водопостачання та водовідведення до будівлі гуртожитку по вул.Незалежної України,45, які є об’єктами права державної власності та перебувають у господарському віданні Публічного акціонерного товариства "Запорізький домобудівний комбінат" (оприлюднено 07.06.2017)

Рішення міської ради № 49 від 31.05.2017. Дата оприлюднення 07.06.2017

УКРАЇНА
ЗАПОРІ3ЬКА MICЬKA РАДА
РІШЕННЯ 
м. Запоріжжя

№ 49 -2017-05-31 - Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж тепло-, водопостачання та водовідведення до будівлі гуртожитку по вул.Незалежної України,45, які є об’єктами права державної власності та перебувають у господарському віданні Публічного акціонерного товариства "Запорізький домобудівний комбінат" (оприлюднено 07.06.2017)

            Керуючись ст.ст.59,60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.4 Закону України "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності", ст.ст.38,41,42 Закону України ?Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом?, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення ліквідатора ПАТ ?Запорізький домобудівний комбінат? та надані документи, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ ?МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ? та комунального підприємства "Водоканал", Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти  до  комунальної  власності  територіальної  громади м.Запоріжжя зовнішні мережі інженерної інфраструктури до будівлі гуртожитку по вул.Незалежної України,45 від Публічного акціонерного товариства "Запорізький домобудівний комбінат", а саме:

         мережі теплопостачання від ТК 68-1 загальною протяжністю 11 м, вартістю згідно з незалежною оцінкою 14887,00 грн. (чотирнадцять  тисяч  вісімсот вісімдесят сім грн. 00 коп.);

         мережі водопостачання загальною протяжністю 105 м, вартістю згідно з незалежною оцінкою 8965,00 грн. (вісім тисяч дев'ятсот шістдесят п'ять грн. 00 коп.);

         мережі водовідведення загальною протяжністю довжиною 91 м, вартістю згідно з незалежною оцінкою 16959,00 грн. (шістнадцять тисяч дев'ятсот п'ятдесят дев'ять грн. 00 коп.).

         2. Закріпити  на  праві  господарського  відання за КОНЦЕРНОМ ?МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ? мережі теплопостачання  та за комунальним підприємством ?Водоканал? мережі водопостачання та водовідведення, зазначені в п.1 цього рішення.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж тепло-, водопостачання та водовідведення до будівлі гуртожитку по вул.Незалежної України,45, зазначених в п.1 рішення, та передачі їх в господарське відання КОНЦЕРНУ ?МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ? та комунальному підприємству ?Водоканал?  відповідно.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М., заступника   міського   голови  з  питань   діяльності  виконавчих  органів ради Бородая О.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк