Про підготовку до новорічних та різдвяних свят

Розпорядження міського голови №384р від 16.11.2017. Дата оприлюднення 20.11.2017

З метою поліпшення торговельного обслуговування населення міста, організації торгівлі ялинками в період підготовки до новорічних та різдвяних свят:

1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах:

1.1. Визначити на території району зони для розміщення засобів пересувної мережі з продажу ялинок згідно з рішенням міської ради від 25.08.2016 № 52 «Про затвердження Положень, що регулюють правовідносини функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території м. Запоріжжя».

1.2. В термін до 02.12.2017 надати департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради дислокацію місць з реалізації ялинок.

1.3. Забезпечити організацію торгівлі ялинками на території районів та укладення з суб’єктами господарювання договорів на право тимчасового користування місцями для розташування засобів пересувної мережі.

1.4. З 20.12.2017 по 10.01.2018 провести на території районів новорічні та різдвяні ярмарки.

1.5. Забезпечити торговельне обслуговування у новорічних містечках, організованих на території районів.

1.6. Забезпечити тематичне оформлення суб’єктами господарювання вітрин, торгових залів та територій, прилеглих до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, з передбаченням світлових гірлянд на деревах та ялинках.

1.7. З 15.12.2017 по 10.01.2018 провести конкурс на краще підприємство торгівлі та сфери послуг по підготовці до новорічних та різдвяних свят.

2. Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради до 05.12.2017 розробити Положення про проведення конкурсу на краще підприємство сфери торгівлі та послуг по підготовці до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі.

3. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації міської ради:

3.1. Проінформувати мешканців міста через засоби масової інформації про дислокацію місць з реалізації ялинок.

3.2. Оприлюднити Положення про проведення конкурсу на краще підприємство сфери торгівлі та послуг по підготовці до новорічних та різдвяних свят у м. Запоріжжі у засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

Міський голова

В. В. Буряк